VÝZVA A SÚŤAŽ MOLDAVSKÝCH AMATÉRSKYCH FOTOGRAFOV

SZEPSI AMATŐR FOTÓSOK VERSENYE

Felhívás a szepsi amatőr fotósok részére

Tisztelt fotózás iránt érdeklődők ! Mutassátok meg a természet szerelmeseinek és rajongóinak a legszebb „ Természeti és kulturális örökség Szepsiben és környékén „ c. versenyfelhívásunk Szepsi és környékbeli ?természetfotóitokat. ?A Szepsi Városi Művelődési Központ 2022. szeptemberében amatőr fotósok fényképeiből szervez kiállítást. Kérjük, hogy 2022. július 31-ig, legalább 2 db nyomtatott A3-as formátumú fotót személyesen hozzatok be a VMK irodájába, Fő utca 58, Szepsi, hogy azokat bemutathassuk a kiállításon.

A kiállított fotókat szakértői zsűri választja ki.

A fénykép szükséges mérete és minősége: - A3-as méretnek megfelelő méret - digitális fényképezőgéppel készült fénykép

Fotók száma egy szerzőtől: - minimum 2 db, maximum 10 db

Fényképek leírása: - a kiállítás szervezője a szerzői dokumentumok alapján egységesen feldolgozva. Minden fényképre kötelező a kép címe, a szerző neve esetleg a készítés időpontja.

Fotó leadásának határideje: 2022. július 31-ig

Fotó leadásának helye: - A Városi Művelődési Központ irodája, Fő utca 58, 045 01 Szepsi, telefon: 0905 943 825, e-mail: kultura@moldava.sk

A fotók leadásakor kérjük, hogy képeitekhez csatoljatok egy elérhetőséget - teljes név cím, telefonszám, e-mail cím vagy weboldal.

A fotók készítőit személyesen hívjuk meg 2022. szeptemberében tartandó kiállítás megnyitójára. A képeket a kiállítás befejezése után visszadjuk a fotók készítőjének, a képek átvételi lehetőségéről a szerzőt előzetesen értesítjük.

A projekt a Kassa Megyei Önkormányzat támogatásával valósul meg. https://web.vucke.sk/sk/ https://web.vucke.sk/sk/