Mestské kultúrne stredisko má novú webstránku!

A Városi Művelődési Központnak új weboldala van!

V júli 2019 Mestské kultúrne stredisko začalo s realizáciou novej webovej stránky. Nový vzhľad, nový dizajn, nová štruktúra stránky s väčším dôrazom na organizačné zložky, vyzdvihnutie nových podujatí, responzívny dizajn – to všetko ponúkame našim Moldavčanom!

Az első és legfontosabb lett új weboldalunk kialakításánál a korhoz való alkalmazkodás, így a kényelem, az események kiemelése és a reszponzív dizájn. Eseményeink is új színben lettek feltüntetve, kibővített funkciókat kaptak, így például már azokat Google vagy más naptárunkba is letölthetjük, ennek köszönhetően mindig szem előtt maradnak, gondoskodva arról, hogy egy jó akciót sem hagyjunk ki. Elérkezettnek láttuk az időt, hogy Instagramon is jelen legyünk, melyet weboldalunkba is integráltunk óránkénti frissítéssel. A látogatónak viszont biztosan feltűnik, hogy alintézményeinkről immár bővebb információt nem talál oldalunkon, ugyanis azok saját weboldalt kaptak, természetesen intézményünk égisze alatt. Ezeknek linkjei természetesen főoldalunkon kiemelve szerepelnek és kényelmesen átirányítanak bennünket a kívánt alintézménybe.

Az újdonságokat még hosszasan sorolhatnánk, mi azonban a látogató találékonyágában bízva, inkább lehetőséget biztosítunk számára, hogy maga fedezze fel azokat, ne pedig cikkünkben. Újdonsült weboldalunknak nagyon örülünk, s reméljük Önnek is elnyeri tetszését!

Leave a Reply